7
Сподели:

Комплект за бебе"Синьо мече"

76 лв.
Обаждане

Комплект за бебе"Синьо мече"

7
Сподели:
Ако се чудите какво да подарите за погача, кръщене, рожден ден, аз съм тук за да ви помогна с това! Практичен и красив подарък за вашето мъниче или за бъдещи родители, които са в очакване на щастието да се роди✨
Комплект, състоящ се от порт - бебе одеялце с възглавничка и  несесер за бебешки принадлежности✨
✨Одеялце порт бебе - идеално за изписване или излизане навън, а когато свалите панделката тя става на възглавничка. Използвате си я където ви е удобно а порт бебе се превръща в одеялце. Прекрасен подарък за новородено бебе с размери - 80/80 см. с две лица. Памучен плат ранфорс + памучно пике. Вариант без добавена вата. Възглавничката-панделка е с размери 25/30 см. подходяща за новородено.
✨ Със своя компактен размер и удобни джобове, несесерът е идеален за съхранение на мокри кърпи, памперси, кремчета и всичко останало, от което вашето бебе може да има нужда по време на пътуване.
Вътрешните джобове в несесера позволяват лесен достъп до всички необходими принадлежности, докато същевременно ги държат организирани и на място.
✨ Знаем колко е нужен когато започнат да излизат първите зъбки и когато започне храненето с пюрета. Цветни и практични те са помощ за всяка мама.Закопчават се с тик так копченца на две степени, което позволява регулиране на ширината при поставяне.
☀️Препоръчително е пране в пералня при 30 градуса и деликатна програма.
Могат да се поръчат и отделно.