Често задавани въпроси

Какво ще ми струва участието в handmasters.bg?
Платформата е създадена с цел подкрепа на твореца. Тя е напълно безплатна.

Има ли органичение в броя на творенията, които даден творец може да качи?
Не. Освен в броя на творенията, платформата не ограничава твореца по никакъв начин, защото една творческа личност е укрилена, когато получи пълна свобода!

Защо не мога да качвам повече от 6 снимки? Нали платформата не ограничава твореца.
Защото, за да добие представа човек относно дадено творение, са необходими 1-2, максимум 3 снимки. При повече снимки, вече фокуса се измества върху аранжировката и ъгъла на снимане, а не върху самото творение. Въпреки всичко, максималния брой снимки е 6, за да даде допълнителна свобода на твореца.

Каква е комисионната, която удържа платформата при продажба?
Няма комисионна, тъй като през платформата не се осъществяват продажби.

Как мога да поръчам?
При преглед на творение има бутон "Запитване", служещ за изпращане на съобщения до твореца. В някои случаи, ако твореца е оставил телефонния си номер, ще се появи допълнителен бутон "Обаждане". По този начин можете да се свържете с твореца и да се уговорите за детайлите по доставката, срока за изработка, персонализиране на творението и др.

Ако искам творението да бъде променено по мой вкус, каква ще бъде цената му и как се променя срокът за изработка?
В тези ситуации е необходимо да се свържете със самия творец. При преглед на творение има бутон "Запитване", служещ за изпращане на съобщения до твореца. В някои случаи, ако твореца е оставил телефонния си номер, ще се появи допълнителен бутон "Обаждане".

Ако имате допълнителни въпроси, моля заповядайте да изпратите своите съобщения на фейсбук страницата на платформата, където с радост ще Ви отговоря. 🥰
Продължавайки напред, Вие се съгласявате с общите условия !