28
Сподели:

Ръчен Албум "Абитуриентски трепети"

220 лв.

Ръчен Албум "Абитуриентски трепети"

28
Сподели:
Велурена, облечена и обшита корица, 22 х 22 см. 
Дизайнерски картони, високо качество, комбинация от няколко колекции, за да се получи този ефект и палитра.

Над 50 рамки за снимки комбинация 9 х 13, 10 х 15 (основно) и малко по-големи също. Това е голямо удобство, защото такъвнлуксозен албум, минимално ще бъде зацапван с лепящи средства и реално побира повече снимки. Рамките доста забавят изработката и затова е трудно да удовлетворявам желания от днес за утре. Съобразявам цветове също с тема и цветове например на рокля.

Моделът на снимката е подарен вече на своята притежателка по друг повод, но тя каза, че ще й е за снимките от Бала. Ето затова го кръстих и така.

Ако сте се влюбили специално в този модел, да направя близък подобен, но никога няма да повторя да е еднакъв. 

Смяна на цветовата гама и дизайнерските картони и воала - вълшебство - става Сватбен или за Рожден Ден, Юбилей, а защо не за Фотосесия с повод или без повод, за млади по ЕГН и млади по сърце...

Заетостта ми е такава, че запитвания за най-рано след две седмици желана дата мога да удовлетворя. Пишете ми за уточнения.

Задължително Капаро 50% при финализиране на цената, спрямо детайлите и допълните изисквания, ако има такива. 

! Цената е по запитване, не правя еднакви. Финалната цена зависи от броя снимки и желан срок за изпълнение, както и метод на доставка, но не по малко от посочената.

Ако търсите евтино и бюджетно решение, съжалявам, не съм Вашия Творец. Отнема чисто понякога седмици, за да бъде максимално близък до перфектност и държа на взаимното уважение. 
Държа лично да ги предам творенията ми и покажа, ако не е доволен човек от представеното, отказва се на момента, капарото не подлежи на връщане и е минималната сума, която покрива щетите ми по загубено време и материали.

Важи само за територията на гр. София и гр. Перник.