48
Сподели:

Тениска "RED MANDALA"

45 лв.

Тениска "RED MANDALA"

48
Сподели:
Тъй като не мога да нарисувам картините си на малко пространство като чаша, а на канче изобщо не се рисува, реших да създам серията принт на мои авторски картини. Всяка носи символика с която ще ви запозная тук.
❤️В мандала Червеният цвят е кръвта, силата, агресията и настъплението. Той активизира сексуалната енергия и премахва пасивността ви. Колкото и странно да звучи, червеният цвят символизира и целебната сила, която ще излезе на повръхността. Това е огънят, който ще ви доведе до трансформация и ще разчисти пътя ви за нови изживявания. Ако изберете мандала с преобладаващ червен и черен цвят, то е възможно да имате някаква трудност, която трябва да преодолеете.  Този тип мандали ще ви помогнат да преодолеете емоционалните си проблеми.
🤍 Бяло…мир, сняг, чистота и свобода. В мандалата ще ви помогне да премахнете препятствията, но и ще ви покаже, че сте си самодостатъчни. Ще ви донесе вяра в собствените сили. Означава, че вие сте готови за ново начало и го започвате. Обновява енергията ви и оздравява организма. Бялото изчиства ума ви и ви подготвя за духовно развитие. Това е цвета на магията и на тайните учения.
Изображенията са със запазени авторски права !
За по-голяма бройка мога да направя отстъпка !
Работя с ЕКОНТ !
Мога да издам фактура !
Размерите са от XS-XL дамски, мъжки, детски- за цветове попитайте :)