14
Сподели:

Комплект бижута с ръчно бродирани шевици

60 лв.

Комплект бижута с ръчно бродирани шевици

14
Сподели:
Комплект бижута с ръчно бродирани шевици. Обкова е от висококачествена бижутерска сплав.