26
Сподели:

Плетен комплект

20 лв.
Обаждане

Плетен комплект

26
Сподели:
Един скромен комплект за нашите мили половинки.
Размери на шапката 23височина/29ширина.Размер на шала 28вис./30шир.Плетен е на една кука от прежда 100%акрил.
#ръчнаизработка #плетене #плетененаеднакука #комплект #подаръкзамъж #плетеншал #плетенашапка