Писна ми от тези досадни реклами!

129 2022-09-27T08:50:09.000000Z
Сподели:

Здравейте, скъпи приятели!

Да, знам, скъпи приятели, че рекламите от Google са досадни за Вас. Знам, че искате да виждате чисто съдържание без разсейващи и дразнещи елементи. Но трябва да разберете, че рекламите са важни, защото макар и малка, те покриват част от разходите на платформата.

От една страна, рекламите от Google могат да бъдат наистина полезни, в случаите, когато търсите нещо и Google разбере за него. След това ще Ви предложи множество от опции в реклама. И да от друга страна пък става досадно, когато сте си купили въпросното нещо, но Google продължава да Ви го предлага.

Все пак ако решите, че е прекалено нетърпимо за Вас и искате да скриете рекламите, Handmasters Ви предоставя и тази  възможност - абонаментен план. Освен скриването на рекламите, чрез абонирането си в платформата получавате и множество други възможности, които биха били от полза за Вас. Допълнителни функционалности биват добавяни към абонаментните планове постоянно, а Вие не трябва да доплащате за тях. Цената си остава същата. И накрая, не забравяйте, че със сумата от абонамента си подкрепяте любимата си платформа и по този начин дърпате цялата общност напред! Подкрепяте и един човек, който милее в тази дъражава Вие да получите признанието, което най-искрено заслужавате!

Поклон! 🙇‍♂️

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 572 107
Последно онлайн: преди 20 часа