Довиждане юни, здравей юли!

77 03.07.22

Месец юни беше изпълнен с невероятни изживявания!

Започнахме месеца както винаги с благотворителна инициатива. Тя беше посветена на малката Бояна. В нейна чест в Пловдив беше организиран благотворителния турнир по футбол под мотото "Заедно за Бояна", в който бяха събрани малко над 3000 лв. Отбора на Handmasters достигна до второто място на турнира, в който взеха участие 16 отбора!

В същия ден, в Капана, имах щастието да се запозная с трима невероятни творци. Това бяха Арт Искри, Гоги и Венета Йорданова. Имахме една страхотна вечер, в която си поговорихме, пийнахме си и се насладихме на страхотните им творения. Дъщеря ми е горд притежател на тази невероятна диадема от Арт Искри, която диадема носи почти непрекъснато:

Няколко дни по-късно си направихме и софийска сбирка. На нея за пореден път видях неколкократно доказалата се Бръшлянка, както и един творец, на който също съм голям почитател - Стефан Келешев, който дойде чак от Велинград! В същия ден, малко по-рано, Стефан беше изковал за нас листо от бръшлян за Бръшлянка и отварачка-змей за мен:

Каква невероятна чест!

Не бива да забравяме и страхотното изложение "Електротранспорт на длан" организирано от Модели Градски Транспорт // ModeliGT, с участието на талантливата художничка Ирина Иванова, която беше декорирала стените с невероятните си картини на същата тема:

Малко по-към края на месеца пък, отново Модели Градски Транспорт // ModeliGT организира разходка със старовремски трамвай през половин София. Беше страхотно изживяване и невероятна радост за малки и големи. Много уникално и рядко по рода си изживяване:

През месец юни в Handmasters беше публикувано 20-хилядното творение, а в групата ни вече има 60 000 члена! Благодаря на всички творци, които ми се довериха и които публикуват редовно в платформата. Благодаря и на всички затова, че избраха да се присъединят към групата!

Месец юли както винаги започваме с нова месечна инициатива. Този път тя е посветена на Марти:

Който желае и има възможност да помогне, може да го направи по един от следните начини:
   - Да отиде в групата за Марти и да предложи свое творение, а който го купи, да дари паричките за каузата;
   - Да отиде в групата за Марти и да предложи своя ненужна вещ, а който я купи, да дари паричките за каузата;
   - Директно да преведе пари по сметката.

Дарителска сметка:
IBANBG41RZBB91551014689659
Мартина Миленова Стефанова

Щастлив месец юли! <3