29
Сподели:

Дамска гривна от мъниста "Разходка сред звездите"

Автор: Arteism
30.6 лв.
Обаждане

Дамска гривна от мъниста "Разходка сред звездите"

29
Сподели:
Ръчно изработена дамска гривна от мъниста с изобразени слънце, звезди и планети. Гривна за мечтателки, които обичат да се взират в необятното небе денем и нощем.
Авторски дизайн.
Дизайнът на гривната е вдъхновен от книгоразделителя с авторски дизайн „Сътворение“, който можете да намерите в профила ми и в сайта Arteism.art като можете да го комбинирате с гривна „Разходка сред звездите“ и да направите един страхотен подарък на себе си или на Ваша близка приятелка.

✅ Гривната е изплетена от чешки стъклени мъниста, а като допълнение е добавена и стоманена висулка за късмет под формата на подкова или четирилистна детелина (в зависимост от наличностите).
✅ Можете да изберете между два варианта закопчаване.
* Първият вариант е с регулируем, самозатягащ памучен шнур (около 10-11 см) с плъзгащ се възел, който обикаля целия дизайн на гривната и продължава в двете му страни като каишка на два ката.
* Вторият вариант закопчаване е с два метални държача /тръбички/, метална закопчалка тип „щъркел“ и удължение – синджирче 5 см (обща дължина на закопчаването с удължението – 7.8 см). Гривни с метално закопчаване се изработват без памучен шнур.
✅ Моля, обърнете внимание, че металните части съдържат никел и не се препоръчват на хора с никелова алергия.
✅ Гривната е подходяща за китка с обиколка от 16 см нагоре като на китка с обиколка 16 см ще е малко по-свободна.
✅ Общата дължината на гривната е според закопчаването. С метално закопчаване – около 22 см; със самозатягащ се шнур с плъзгащ възел – около 25-26 см.
✅ Възможно е удължаване или скъсяване на дизайна по желание на клиента. 
✅ Време за изработка на изделието: от 2 до 4 работни дни или в зависимост от натовареността ми.

Подарете на себе си или на Ваш близък едно елегантно ръчно изработено бижу. С тази пъстра гривна всяка ръка ще изглежда изкусително и ще привлича погледи.

*Възможно е цветовете да варират според дисплея и настройките на Вашия телефон, таблет или десктоп монитор.

Този продукт и изображенията му са обект на авторско право и Вие нямате право да ги използвате, разпространявате, видоизменяте, препращате, отстъпвате и всяко друго неправомерно действие с комерсиална цел. 
Copyright © ARTEISM – АЛЕКСАНДРА АПРИЛОВА