36
Сподели:

Комплект “В гората”

90 лв.
Обаждане

Комплект “В гората”

36
Сподели:
Ако се чудите какво да подарите за погача, кръщене, рожден ден, аз съм тук за да ви помогна с това! Практичен и красив подарък за вашето мъниче или за бъдещи родители, които са в очакване на щастието да се роди✨
Комплект, състоящ се от порт-бебе одеялце с възглавничка, несесер за бебешки принадлежности и панер.✨
✨Одеялце порт бебе - идеално за изписване или излизане навън, а когато свалите панделката тя става на възглавничка. Използвате си я където ви е удобно а порт бебе се превръща в одеялце. Прекрасен подарък за новородено бебе с размери - 80/80 см. с две лица. Памучен плат ранфорс + памучно пике. Вариант с добавена вата. Възглавничката-панделка е с размери 25/30 см. подходяща за новородено.
✨ Със своя компактен размер и удобни джобове, несесерът е идеален за съхранение на мокри кърпи, памперси, кремчета и всичко останало, от което вашето бебе може да има нужда по време на пътуване.
Вътрешните джобове в несесера позволяват лесен достъп до всички необходими принадлежности, докато същевременно ги държат организирани и на място. Размер: ш. 18 см. / в. 26 см.
✨ Панер, изработен от памучен плат. Подплатен е за твърдост и стабилност. Може да се използва както за съхранение на пелени, кърпички и бебешка козметика, така и за други принадлежности. Размерите са: ш. 20 см. / в. 18 см.
☀️Препоръчително е пране в пералня при 30 градуса и деликатна програма.
Могат да се поръчат и отделно.

#подаръкзабебе #портбебе #новородено #органайзерзабебе #несесерзапамперси #погача #кръщене 
#декоративнивъзглавнички #панер #denyshandmade