45
Сподели:

Комплект от три части “Лисички”

93 лв.
Обаждане

Комплект от три части “Лисички”

45
Сподели:
Ако се чудите какво да подарите за погача, кръщене, рожден ден, аз съм тук за да ви помогна с това! Практичен и красив подарък за вашето мъниче или за бъдещи родители, които са в очакване на щастието да се роди✨
Комплект, състоящ се от порт-бебе одеялце с възглавничка, несесер за бебешки принадлежности и декоративна възглавничка за много гушкане и спокоен сън✨
✨Одеялце порт бебе - идеално за изписване или излизане навън, а когато свалите панделката тя става на възглавничка. Използвате си я където ви е удобно а порт бебе се превръща в одеялце. Прекрасен подарък за новородено бебе с размери - 80/80 см. с две лица. Памучен плат ранфорс + памучно пике. Пролетно- летен вариант - без добавена вата. Възглавничката-панделка е с размери 25/30 см. подходяща за новородено.
✨ Със своя компактен размер и удобни джобове, несесерът е идеален за съхранение на мокри кърпи, памперси, кремчета и всичко останало, от което вашето бебе може да има нужда по време на пътуване.
Вътрешните джобове в несесера позволяват лесен достъп до всички необходими принадлежности, докато същевременно ги държат организирани и на място.
✨Възглавнички за гушкане и игра 
Помагат за сладък сън и щастливи деца 🥰
Могат да се използват за декор, за игра, за обиколник в кошарата.
☀️Препоръчително е пране в пералня при 30 градуса и деликатна програма.