Промотиране на творение

187 2022-09-27T10:17:06.000000Z
Сподели:

Здравейте, скъпи приятели!

Към настоящия момент в платформата има повече от 22 000 творения. Добавяйки творение, то излиза на главната страница и стои там, до момента, в който други творци не добавят своите творения и не "избутат" Вашето. След това опциите за достигане на творението Ви са не малко - чрез търсачката, чрез разглеждане на категорията на творението, чрез Google търсене, чрез натискане на таг и още. Да, но колкото повече усилия трябва да положи потребителят, толкова по-малък е шанса да открие Вашето творение.

В 21-ви век сме

С наличието на социалните мрежи и с развитието на дигиталните технологии, нещата се правят по начин, който да е максимално улеснен за потребителя. До такава степен, че на днешно време хората не желаят да положат усилие да въведат имейл и парола, за да се регистрират. Представете си пък какво е да накарате потребител да се ангажира с търсене на даден продукт...Това е и причината, поради която за много хора е по-лесно да отправят запитване, отколкото да се заемат лично с търсенето. Доста по-добре би било ако творенията Ви излизаха директно пред очите на потребителите.

За щастие, Handmasters Ви предлага изобилие от възможности що се отнася до промотирането на творение. Можете да промотирате творение на главната страница на сайта, можете да промотирате творения в категорията на творението, а може разбира се и в двете.

Как работи промотирането на главната страница?

Когато едно творение бива промотирано на главната страница, то се показва в блокът наречен "Промотирани".

В момента в този блок се показват максимум 16 произволно избрани творения. Тъй като промотираните творения са повече от 16, Handmasters "запомня" това, което е показал на потребителя и при следващо зареждане на страницата ще му покаже различни, отново произволно избрани творения, за да може всички промотирани творения да видят бял свят. Т.е. дори и потребителя да се върне след седмица в платформата, тя ще избере да му покаже от тези творения, от които не му е показвала до момента. След като Handmasters е показал всички творения на потребителя, цикълът се повтаря. Едно творение промотирано на главната страница бива автоматично промотирано и в категорията на творението, и излиза най-нагоре при търсенето!

Как работи промотирането в категорията на творението?

Едно творение може да бъде промотирано и само в категорията на творението. В този случай творението ще изпъкне, защото ще се издигне най-отгоре при разглеждането на категорията, както и при търсенето.

С какво друго се отличават промотираните творения?

Освен, че се показват директно на потребителите, без те да се налага да полагат усилия, промотираните творения получават жълта значка с надпис "промотирано". Всяка разлика от еднотипната масовка влиза в окото на потребителя и привлича вниманието му, просто защото нещо различно се появява в полезрението му.

Как мога да промотирам творението си?

Творението може да бъде промотирано директно след публикуването му. Цената на промотирането зависи от мястото на промотиране, както и от срока на валидност на промотирането. Така изглежда диалогът за промотиране, в случаите, в които нямате абонаментен план:

Преди да изтече срокът на промотиране на творението ще бъдете уведомени за това. След като изтече срокът на валидност, творението ще бъде свалено от промотирани, а Вие ще получите уведомление, че срокът на промотиране е изтекъл.

Ами ако имам абонамент?

Ако имате абонаментен план, освен всички други интересни функционалности, които ще получите, получавате и въможности за промотиране. Всеки план предоставя различен брой творения за промотиране на главната страница и на категорията на творението. В случай, че имате абонамент, творението Ви ще бъде промотирано за 30 дни. Хубавото в случая е, че дори и да промотирате творението си на 30-тия ден от създаването на абонамента и не продължите абонамента си, творението Ви ще остане промотирано за 30 дни. Ето как изглежда диалогът за промотиране, когато имате абонаментен план:

Ако продължите абонамента си, след изтичането на срокът на промотиране на творението, ще получите обратно една свободна позиция за промотиране.

Ако имате "Златен" абонамент, ще имате възможност по всяко време да променяте промотираните творения!

Надявам се тази информация да е била полезна за Вас!

Поклон! 🙇

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 572 107
Последно онлайн: преди 21 часа