Добавяне на промоционална цена на творение

434 2022-09-26T20:03:04.000000Z
Сподели:

Здравейте, скъпи творци!

Сигурно сте забелязали, че наскоро в Handmasters се появи нов блок, намиращ се точно под цената на творението наречен "Промоционална цена".

Какво е "промоционална цена" на творение?

Точно каквото си мислите - това е друг начин за промотиране на творение. В случай, че имате много творения в наличност и искате да се освободите от една част, можете да стимулирате купуването им, чрез намаляне на тяхната цена. Дори да нямате творения в наличност, намалянето на цената винаги води до увеличаване на интереса, което респективно помага за Вашата популярност. Не трябва да забравяте и нещо много ценно - всяка една продажба носи възможност за Вас да спечелите отзив. Това не е за подценяване, тъй като звездите остават завинаги и правят профилите Ви/творенията Ви още по-отличителни!

Промоционалната цена на творение очевидно трябва да е по-ниска от оригиналната цена на творението. Може да добавите и срок на промоционалната цена, след който промоционалната цена ще бъде изтрита. Това е просто удобство, което ще  снеме задължението Ви да променята цената, коато сметнете, че промоцията е приключила. Доста неприятно би било също и ако сте забравили да премахнете промоционалната цена на творението. Ето как ще излежда творение, когато то има добавена промоционална цена:

Освен това, ще се появи нова главна секция наречена "Промоции". Там ще се показват само творения с промоционална цена. Така освен, че задрасканата цена ще привлича творенията Ви, определената за тях секция ще насочва хората директно към текущите промоции.

За да имате достъп до тази функционалност, трябва да имате поне Бронзов абонамент.

Повече за абонаментите.

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 607 109
Последно онлайн: преди 9 часа