Планирано публикуване в Хендмейд България

156 2022-09-26T19:08:18.000000Z
Сподели:

Здравейте, скъпи приятели!

Както вече знаете, вече имате възможност да публикувате творенията си в Хендмейд България - официалната Фейсбук група на Handmasters. Сега можете и повече - вече можете да нагласяте творенията Ви да се публикуват в определен ден и час.

Как става това?

Когато създадете чернова на Фейсбук публикацията, освен бутони за редактиране и изтриване на черновата ще видите също и следният блок:

Натискайки бутона "В определен ден и час", ще видите диалог, чрез който ще можете да нагласите денят и часът, в който желаете да се публикува творението Ви във Фейсбук:

След запазването на денят и часът, резултатът в блокът "Дата на публикуване" ще е следният:

Вляво са датата и часът на публикуване, а вдясно ще видите бутони за редакция на планираната публикация или отказ от планираното публикуване, в случай, че желаете да публикувате творението във Фейсбук, с публикуването му в Handmasters.

Това не е всичко!

Ако имате планирано творение, което вече е публикувано в Handmasters, блокът "Дата на публикуване" ще Ви предостави възможност да публикувате творението си в Хендмейд България веднага, в случай, че промените решението си и не желаете да публикувате творението след време:

За да имате достъп до тази функционалност, трябва да имате поне Бронзов абонамент.

Повече за абонаментите.

Снимка: Ем

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 572 107
Последно онлайн: преди 20 часа