Защо пък да не Ви спестя малко време...

544 2022-09-09T12:15:59.000000Z
Сподели:

Така или иначе публикувате творенията си в Handmasters, а след това и във Facebook групата ни "Хендмейд България", защо пък да не Ви спестя малко време! От днес вече можете да публикувате творенията си автоматично и в Хендмейд България!

Това става в момента на публикуването на творението Ви в Handmasters!

➡️ За целта, обаче, трябва да разрешите на Handmasters да публикува в групата от Ваше име. Тази стъпка е нужна само веднъж и става чрез натискането на един бутон:

➡️ След което е нужно да създадете чернова на творението:

➡️ И ще се появи примерен изглед на бъдещата Facebook публикация:

➡️ По желание можете да редактирате текста или да изтриете черновата, в случай, че се откажете да публикувате в групата.

За жалост има една лимитация - това, че Facebook позволява само 1 снимка при публикуването в група. Както е показано в примера обаче, това може да се компенсира до някаква степен чрез поставяне на линк към творението в платформата ни, където има повече снимки и детайлна информация. Дали тази лимитация е пренебрежима за сметка на времето Ви е преценка на Вас самите. Това, в което мога да Ви уверя е, че съм извлекъл максимума от функционалността, която Facebook ни предоставя напълно безплатно!

Надявам се да Ви е от полза! ❤️

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 572 107
Последно онлайн: преди 20 часа