Знаете ли, че...

49 20.06.22

Знаете ли, че...

В Handmasters има почти 20 000 творения...

Знаете ли, че...

Можете да достигнете до творенията по няколко начина:

  • Чрез търсачката на главната страница;
  • Чрез търсачката в горния десен ъгъл на всяка страница (иконката с лупичката);
  • Чрез менюто "Категории";
  • Чрез секцията "Актуални тагове" на главната страница;
  •  Чрез показаните на главната страница творения.

Да обаче...

Има случаи, в които готовите творения не Ви вършат работа. Може пък да искате нещо строго специфично или пък нещо по Ваш дизайн. А може пък да желаете творците да Ви предложат. В тези случаи на помощ идва секцията "Запитвания". В нея ще можете да отправите запитване по някоя от следните теми: Творение по поръчка; Обмяна на опит; Търся подарък. Разбира се винаги можем да обогатим списъка от теми, в случай, че сметнете, че Вашето запитване не отговаря на нито една от текущите теми.

Ето например първото запитване е от един аматьор, който отчаяно се опитва да намери талант в себе си, тъй като се възхищава на творците и много иска да бъде поне малко като тях, но за жалост възможностите му са ограничени. Бихте ли му помогнали? ;)

Моля внимателно да следите развитието на секцията "Запитвания" оттук-нататък, тъй като тя ще стане един от основните помощници както на почитателите, така и на творците в платформата! С течение на времето ще станете свидетели на нещо, което никога не сте виждали в друга платформа!

Поздрави! 

Коментари