Глас народен, глас божи!

77 14.06.22

Здравейте, скъпи приятели! 🥰

Случвало ли Ви се е да членувате някъде, където виждате, че нещата могат да се подобрят и имате какво да кажете, но никой не желае да чуе мнението Ви? А случвало ли се е да сте част от нещо, в което някой иска да чуе мнението Ви, защото знае, че то е важно и значимо? Вашето мнение винаги е било от огромно значение за мен, защото тази платформа, макар и разработена от мен е наша. Тя е създадена с цел подкрепа на българския творец, както и за всички почитатели на ръчното изкуство. Вие имате правото да определяте, какво да виждате или да не виждате в нея!

Предложения

Има ли нещо, което Ви липсва в платформата и което смятате, че трябва да бъде създадено? Има ли нещо, което смятате, че ще помогне на Вас като творец, в популяризирането на таланта Ви или на Вас като почитател, което ще Ви помогне да се свързвате по-лесно с любимите си творци или да намирате подходящите за Вас творения? А има ли нещо пък, което смятате, че е излишно? Ако това е така, заповядайте да го предложите! От днес, в Handmasters има нова функционалност, която Ви дава шанса да допринесете за развитието на цялата общост!

Гласове

Ако желаете дадено предложение да види бял свят, то можете да гласувате за него. Предложенията събрали най-много гласове ще са тези, които ще бъдат разработени най-скоро, защото това означава, че те са по-важни за общността и  следователно, трябва да видят бял свят първи.

Дискусия

Под предложението Ви пък има дискусия, чрез която можем да обсъждаме детайлите относно предложението Ви. Ако Вашето предложение добие популярност, то може да бъде маркирано като "Разглежда се". Ако бъде избрано за разработване, ще бъде преместено в "Планирано", което значи, че разработването на функционалността скоро ще бъде започната. Когато то започне да се разработва, ще бъде маркирано като "В процес на разработване", като при всяка промяна, всички гласували ще бъдат уведомени, за да разберат, че важното за тях нещо скоро ще види бял свят.

Надявам се сте развълнувани като мен, че ще имате възможност да упражните въздействие върху една цяла общност! Заповядайте да споделите своите мисли!

Благодаря Ви от ❤️!

Коментари