Необикновения свят на ръчното изкуство

283 17.05.22

Днес реорганизирах категориите в Handmasters - добавях нови, както и премествах творения в по-подходящи за тях  категории. Това изглежда като доста скучна и досадна задача...Не и в Handmasters. В Handmasters нищо не е скучно. Защото докато вършех тази работа, аз разглеждах творенията Ви, скъпи творци и така се бях залисал, че съвсем забравих, че наистина трябва да работя, а станало и обедно време.

Докато разглеждах творенията Ви осъзнах, в колко необикновен свят съм попаднал заради Вас, скъпи творци! Защото в ръчното изкуство нищо не е обикновено. Всичко е пъстро, шарено, оригинално, уникално. Вие го правите такова! Например става ли Ви забавно, когато чуете категории от типа: "Пепелници", "Терлици", "Пантофи"? На мен лично звучат досадно, сякаш влизам там и търся нещо по задължение. Не и в Handmasters. Там откривам пъстроцветни, декорирани пепелници от епоксидна смола, както и уникален, дървен пепелник за пури! Когато чуя за терлици пък, се сещам за бабините терлици, които, да, топлят, но поне за мен са скучни, заради подбора им от цветове. Не и в Handmasters. Там виждам изобилие от пастелни цветове, японски модел с копчета, за какъвто научавам за пръв път, бебешки модели със сладки и забавни фигурки и много, много други. А какво ще кажете за пантофи с българска шевица?

Това една малка част от примери. Не съм засегнал скучни категории като "Дом и градина", "Съдове", "Домашни потреби", "Текстил". Че аз да не се намирам в Икеа? Не! Намирам се в необикновения свят на ръчно изработените творения! Тук всичко е докоснато от талантливата ръка на българския творец и нищо не е обикновено, камо ли пък скучно.

Благодаря Ви от сърце, скъпи творци затова, че живея в този необикновен свят, който Вие ми сътворихте! Защото преди приключението Handmasters, моят свят беше сив и обикновен. Вече не! Не и днес!

Благодаря и на Вас, скъпи почитатели, които подкрепяте българското ръчно изкуство! Заради Вас то върви напред и помага на българския творец да израства, да твори и да дава воля на своето въображение! Без Вас нищо от това нямаше да се случва! В знак на благодарност към Вас, скъпи почитатели, бих искал да Ви уведомя, че подготвям такива функционалности, каквито уверявам Ви никога до сега не сте подозирали, че може да съществуват! Поклон! ❤️

Коментари