Било, каквото било...Вече няма скрито-покрито!

262 26.04.22

Било, каквото било...Вече няма скрито-покрито!

Скъпи почитатели, би ли било приятно за Вас ако знаехте, че поръчвате от "доказан" творец, нали? Скъпи творци, за Вас би ли било по-спокойно да изработите творение за почитател, който знаете, че е сериозен и ще вземе творението Ви, нали? От днес вече имаме отзиви!

Много е неприятно, когато човек поръчва "на сляпо", особено ако поръчката е за специално събитие. Да, вярно е, че повечето творци са много талантливи, спазват сроковете си и предлагат изумително качество. За жалост не всички са такива. Същото се отнася и до почитателите - не всички взимат пратките си и не винаги спазват уговорките си. За да предпазя и двете страни от евентуални злоупотреби, последвани от разочарование, създадох функционалност за писане на отзиви.

Отзивите могат да бъдат до творец, до творение и до почитател!

На страницата на творците вече има под-секция "Отзиви". Всеки потребител освен твореца, на който принадлежи профила може да напише по един отзив. Оценката на твореца се показва на страницата на твореца, на страница на творците, както и при чат с твореца:

Творенията подобно на творците имат под-секция "Отзиви". Отново всички без автора на творението могат да напишат само по един отзив.

В списъка с творци вече имаме и сортиране по рейтинг. Същото сортиране е добавено и в списъка с творенията!

Почитателите вече също имат публични профили!

За да напишете отзив към почитател, скъпи творци е нужно да отидете на профила на почитателя. Профила на почитателя може да бъде видян в горната част на чата, при комуникация с почитател, както и ако е написал отзив към творение или творчец.

Надявам се новата функционалност да допринесе за една по-добра среда за ръчното изкуство в България! ❤️

Коментари