Какво е "Творение на деня"?

198 11.04.22

Здравейте, скъпи приятели! 🥰

Може би Ви e правило впечатление, че на главната страница на сайта, както и във Facebook страницата на Handmasters се появява  голяма снимка на творение, над което пише "Творение на деня". Най-вероятно сте си задавали въпроса "какъв е критерия за избор на творението на деня?". В тази статия ще Ви разкажа!

Какво е "Творение на деня"?

"Творение на деня" е творението от предишния ден с най-голям брой реакци за най-кратък период от време след публикуването му. Т.е. ако има творение публикувано в 9:00 и то има например 12 реакции, ако Вашето творение има също 12 реакции, но е публикувано в 21:00 часа, това означава, че то ще бъде творението на деня за следващия ден. Това, разбира се ще се случи при условие, че никое друго творение не го изпревари по брой реакции до края на деня.

Така Handmasters Ви осигурява една допълнителна възможност за популяризиране на творенията Ви, както тук, така и във Facebook!

"Как мога да увелича шанса си творението ми да бъде `творение на деня`?"

Всяка реакция е от значение! Не забравяйте да реагирате първи на своето творение! Не само, че ще помогнете на творението си да стане "Творение на деня", но и ще го направите още по-открояващо се, тъй като под творението Ви потребителите няма да виждат само нули. Също така, когато някой види, че има интерес към творението Ви (когато то има реакции), това насочва вниманието на потребителя към Вашето творение. След като някой друг е дал положителната си оценка за творението Ви, то може би си струва да му бъде обърнато внимание.

Не забравяйте социалните мрежи!

В 21-ви век имаме късмета да публикуваме без особено голямо усилие почти всичко, което пожелаем в публичното пространство. Едно време беше доста по-трудно. Единствения възможен вариант бяха форумите, където влизаха хора с определени интереси, а не почти цялото население на Земята! Споделяйки творението си ще увеличите драстично шансовете си то да стане "Творение на деня".

Надявам се информацията и насоките ми да са били от полза към Вас!

С любов! ❤️

Коментари