Творец на година: Наградата за цялостен принос към Handmasters

382 2023-10-16T16:31:32.000000Z
Сподели:

В тази статия от поредицата посветена на конкурса ще Ви запозная с наградата за цялостен принос към Handmasters!

Една птичка пролет прави

Това, че даден проект е започнат от един човек, далеч не означава, че този човек е направил всичко сам. По пътят му са се появили и продължават да се появяват много хора, които са му подали ръка и по един или друг начин са присъединили към неговото пътешествие. Всеки, който ме познава, знае много добре, че не съм човек на егото и че никога не бих приписал всичко на себе си. Защото факт - аз съм основател, инициатор, но също факт - не съм единственият градил това, което имаме до момента, както и това, което ще имаме утре!

Сърдечни благодарности!

Първо, творците започнаха да ми помагат, октривайки и докладвайки бъгове в платформата. Доста от Вас ми даваха идеи и предложения за нови функционалности. Точно заради това и направих специална секция за тази цел. Модераторите на групата са друга група хора, без които не мога. Много неща нямаше да могат да се случат, защото точно заради тях успявам да работя върху проекта, както и върху други инициативи като "Творец на годината" например. Преди това, доста често бивах разсейван, защото голяма част от времето ми отиваше в администриране на групата. Самия факт, че по-голямата част от групата се държи уважително към останалите, сърханява мястото чисто и приветливо, е друга помощ и подкрепа към мен. Да не забравяме и това, че първата подкрепа, която получих, беше това, че ми се доверихте - влязохте в групата, регистрирахте се в платфорамата! СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ!

Не бива да забравяме и хората, които ме подкрепяха и продължават да ме подкрепят финансово, и то от доста време. Имаше различни инициативи, чрез които творците (както и всеки желаещ) можеха да ме "почерпят биричка" чрез платформа за дарения. Няма как да не съм дълбоко признателен и към тях!

Когато получаваш, редно е да дадеш обратно

Аз смятам, че когато някой ти подаде ръка, идва момент, в който ти трябва да дадеш обратно и нещо от себе си. "Трябва" не защото се налага, а защото изпитвам вътрешната нужда от това. От чисто морална гледна точка смятам, че така е редно. 

Платформата е за общността и помагайки на мен, помагате на общността. Но това не означава, че някой ми е длъжен!

Искрено съжалявам, че нямам възможност да връча награда на всеки подал ми ръка. Защото хората наистина са много! Но награда за един помогнал ми, е награда за всички останали. Защото връчвайки награда на представител от тази група , означава признателност към всички в нея! Независимо, че наградата ще получи само един, бих искал да изкажа дълбоката си благодарност към всеки, подал ми ръка. Всеки от Вас заслужава награда!

Наградата

Обявих, че наградата за победител в конкурса не върви да бъде статуетка с човечето Ники. Независимо от това, не можем да минем без симпатичния герой от логото на Handmasters. В този случай, смятам, че човечето е най-подходящата награда за пози повод. Тя е поредното майсторско изпълнение на майстор Койчев, който направи човечето 1:1 с оригинала! За пореден път, огромни благодарности към майстора!

---

Тази награда ще бъде връчена на човек избран от мен като пряк наблюдател на целия процес, а не чрез оценки от журито. Победителят вече е избран. Той ще бъде обявен на церемонията, за което горещо се надявам да присъства. Разбира се, няма да го обявявам до тогава, защото всички победители, включително и този, ще бъдат обявени на церемонията.

П.П. ще подам жокер - избранникът ми, всъщност е избранница! 😉

Билетите са пуснати в продажба онлайн, както и в мрежата на Eventim. Заповядайте!

Детайлна информация за конкурса можете да откриете тук, както и проследявайки тага "Творец на годината 2023".

Поклон! 🙏🏻

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 581 108
Последно онлайн: преди 3 часа