Творец на годината: Залата

188 2023-09-10T07:47:58.000000Z
Сподели:

В тази статия от поредицата посветена на конкурса ще Ви разкажа за избора на зала.

Залата е неслучайно избрана и е избрана след оглед на всички възможни зали в София! Причините са няколко, като цената на наема не е сред тях, защото аз съм на мнение, че когато желаеш да създадеш нещо велико, не трябва да правиш компромиси в нито едно отношение, дори когато става дума за въпроси от финансово естество.

Местоположението

Залата е стратегически много добре позиционирана. Да, тя не е в центъра на града, но въпреки това е до метростанция. В същото време е близко до Централна Гара, до която е и Централна Автогара. Така достъпа до залата ще бъде много по-удобен и за хората живеещи извън София, които желаят да посетят събитието. От гарата до залата разстоянието е пешеходно и е за около 5-6 минути.

Базата

Цялата база покрива всичките ми изисквания за конкурса, такъв, какъвто си го представям. Независимо, че не е най-новата и най-луксозната сграда на света, за мен тя е най-подходящата и направо ме грабна още от момента, в който влязох вътре. Най-интересното беше, че когато започнах да търся зали, тя беше на последно място в списъка ми. Е, оказа се, че е най-добрата. Поне според моите изисквания.

Изложбата

Фоайето пред залата е изключително подходящо за изложбата на творенията финалисти. Достатъчно голямо е и се намира по средата между двата входа на залата. Няма как да минеш покрай него и да не забележиш изложбата. Отделно от това, там има мини сцена, на която на живо ще звучи класическа музика, която ще създаде неповторима атмосфера и ще направи момента за посетителите още по-запомнящ се. Там, скъпи посетители, ще имате възможност да гласувате за своя фаворит, на база на изложените творения. Творецът, чието творение събере най-много гласове, ще получи наградата "Вотът на публиката"! Изгарям от любопитство да разбера, дали оценката на публиката ще съвпадне с оценката на журито!

Залата

Залата разполага с отлична акустика. Между сцената и седалките има голямо разстояние, което обикновено се запълва с едни неудобни столове, за да могат да отидат повече хора, съответно, за да могат да се продадат повече билети. Това не е моята цел. Специално търсех зала с подобно пространство, защото исках да има специално отредено за творците финалисти място. На това място ще да бъдат осигурени маси и удобни столове, така че да се подчертае важността на тези гости! Те ще бъдат ВИП гостите на събитието! Те ще получат специални ВИП покани, ще влязат през отделен вход и ще бъдат настанени преди всички останали, именно защото точно те ще бъдат в центъра на събитието. Техните покани ще им дадат възможността да доведат още един човек с тях, така че да не бъдат сами и да имат подкрепата на поне един техен приятел. Така че, скъпи творци, ако стигнете до финала, наистина направете така че да можете да дойдете. Това събитие ще бъде уникално и невиждано до сега за Вас изживяване!

Сцената

Сцената е огромна и има достатъчно място, за да може изпълнителите да се развихрят, да не се притесняват от липсата на пространство и да дадат максумима от себе си. Над нея има огромен екран, на който ще бъдат прожектирани видеа, които ще допринесат за една още по-силна атмосфера. Екрана е достатъчно голям, за да се вижда без проблем от всички присъстващи в залата.

Остават малко повече от два месеца! В следващата статия ще Ви запозная с нашата водеща!

За детайлна информация относно конкурса, заповядайте тук, както и следете тага "Творец на годината 2023".

Поклон! 🙏🏻

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 596 109
Последно онлайн: преди 3 дена