Вече е тук!!!

290 2022-11-20T06:25:19.000000Z
Сподели:

След по-малко от една нощ Facebook одобриха новата функционалност! Вече абонираните творци ще могат да публикуват във Facebook страниците, които поддържат! Опитайте! Всички останали ще могат да публикуват в Хендмейд България и без абонаментен план! Също така, във Facebook вече ще се публикуват всички снимки от публикациите Ви в Handmasters, a не само първата, както беше до сега.

Имайте предвид, че тази функционалност важи само за бъдещите Ви публикации, тъй като предишните Ви вече са публикувани. Така че не се учудвайте ако не виждате Facebook страниците си в по-старите си публикации.

Логическо продължение на този социално-мрежови подем би било да включа и други места, на които да можете да публикувате. Но този път въпроса ми е към Вас - къде, скъпи творци, желаете платформата да Ви отмени в популяризирането на творенията Ви? Как платформата би могла да Ви е от полза? В крайна сметка, така или иначе плащате, защо пък да не получите повече? Между другото, едва ли някъде другаде ще чуете/прочетете подобно изречение като последното!

Ще съм изключително благодарен на Вашата обратна връзка!

С Уважение! 🙏

Сподели:
АВТОР
Николай Трайков 5.00
10 68 607 109
Последно онлайн: преди 9 часа