Плетене на една кука

103
Цена: 35 лв.

Описание

Здравейте!

Казвам се Елена и плета от 5 годишна. Спомням си първото ми плетиво - одеялце за куклата. Плетях и дрешки за нея под вещите напътствия на баба... Като тийнейджърка, плетях за себе си, пуловери и жилетки. После се роди сина ми, а после и дъщеря ми. И двамата - огромен източник на вдъхновение... Не смятам, че съм овладяла до съвършенство плетенето на една кука, аз самата постоянно се уча. Но, с радост ще предам на вас всичко, което знам!

Ако вие имате силно желание да се научите да плетете, заповядайте на този курс! Ще предоставя за ползване прежди и кука, ще получите схема, по която да работите и която ще ви науча да четете. Ще започнем с основни бримки, с нещо лесно за изпълнение, а после ще надграждаме.

Никога не сте хващали кука? Никой не се е родил научен! Смятате, че "са ви вързани ръцете" - с желание и търпение всичко се постига! Може би си мислите, че такива "пипкави" дейности ви изнервят... Нека ви кажа - плетенето е терапия!

Затова - заповядайте да поплетем! В рамките на три астрономически часа, в приятна компания, с приятна музика за фон, с напитка и най-вече - с усмивка! Имате въпроси - задайте ми ги в лично съобщение, за мен ще е удоволствие да ви отговоря!

Елена

<3

АВТОР
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
ПОДХОДЯЩ ЗА